Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Time Goes By

Μπορείς να βάλεις το “Overpowered” να παίζει καθώς διαβάζεις το ποστ, ή μπορείς και να μη διαβάσεις το ποστ, αλλά να παρακολουθήσεις το κλιπ και να διαπιστώσεις ότι η Roisin, είναι ωραία κοπέλα και είναι κρίμα που την έντυσαν με αυτά τα καρτουνίστικα ρούχα.



Κάθε Παρασκευή η «ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή, ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή, σημείωση στο ημερολόγιο. Ο Αλαβάνος νιώθει επιτέλους δικαιωμένος.

Πάντως με όλη αυτή τη (μιντιακή – δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη δημοσιογραφική) κάλυψη που γνωρίζει το θέμα Ηγεσίας Πασόκ και Υγείας Χριστόδουλου, η κυβέρνηση μπορεί να κάνει ανενόχλητη όποια «βρώμικη» δουλειά θέλει. Ή και να μην κάνει καμία δουλειά καθόλου.

Η αρπαχτή της Κυριακής που έρχεται: «Ενοικιάζω ταράτσα, πρώτο τραπέζι φάτσα στην Ακρόπολη, ποπκορν και αναψυκτικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή». Work in progress, Ιστορία σε εξέλιξη, μεταφορές-μετακομίσεις, ο Φειδίας.

Τώρα που αποκτήσαμε επιτέλους μουσείο Ακρόπολης, το Μοντέρνας Τέχνης σε πόσους αιώνες (μήπως χιλιετηρίδες;) να το υπολογίσω να ανοίξει;

«Κανένας στον κόσμο δεν αμφιβάλλει για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν το 1915»

Θα σου αλλάξω τα πετρέλαια, από Δευτέρα όμως. Είμαι διαχειρίστρια, πού να πω τον πόνο μου; Πόσα λίτρα είναι ο πόντος; Πόσα λίτρα έχει ο τόνος; (gotcha!)

- Who is Doris Lessing?
Η γηραιά κυρία που έλαβε το φετινό Νομπέλ Λογοτεχνίας.
Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει το 1,89% των βραβευμένων γλωσσών (ίδιο ποσοστό με την Ιαπωνία).

Πώς, πότε και ποιά είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις την (όποια) εξουσία σου, να παραχωρήσεις τα σκήπτρα, να σφίξεις το χέρι του επόμενου, γνωρίζοντας ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, καταβαραθρώνεσαι στη λήθη του χρόνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: