Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007

Friday i'm in Love

Ή μάλλον: I’m in love with Friday, this Friday in particular.
Πρώτο και κύριο, ευελπιστώ μέχρι το μεσημέρι να αποτινάξω ένα βαρύ φορτίο που κουβαλάω στο δουλειά. Σκέφτομαι το φορτίο και πανικοβάλλομαι. Μετά όμως ποιος με πιάνει! Αλλά μέχρι τότε, υπομονή…
Δεύτερο και σημαντικό επίσης, να ξαποστείλω μερικούς-μερικούς για διακοπές, να ησυχάσουν κι αυτοί κι εγώ.
(μια εβδομάδα ηρεμίας στο γραφείο, τι άλλο να ζητήσει κανείς)
Ευτυχώς που η Τετάρτη ήταν μια καλή μέρα, γέμισαν κάπως οι μπαταρίες με τη συναυλία Tori Amos/Air/James, κι ας ψόφησα στην κούραση (μη με κοροϊδεύεις που χασμουριέμαι, εντάξει; :)
Κι ας μη μου αρέσουν οι James – αν και ήταν γενναιόδωροι με το κοινό και ο τραγουδιστής σε καλή φόρμα. Πάντως, κάποιος να πει στον Booth ότι το look καράφλα-τσιγκελωτό μουστάκι δεν του πάει και ιδιαίτερα – σε κανέναν δεν πάει εδώ που τα λέμε, εκτός κι αν πρόκειται για ναρκο-βαρώνο από την Κολομβία.
Την Tori Amos λυπήθηκα που βγήκε στο ντάλα ήλιο να πει τα μοιρολόγια της, το ξόρκι δεν έπιασε. Αλλά είχε ωραία κοστούμια, ωραίες περούκες. Και ήταν ποοοοολύ αδύνατη. Και φωνή - είχε ωραία φωνή, καλύτερη κι από τους δίσκους της. Εντυπωσιακό.
Πιο πολύ μου άρεσαν οι Air, μικροσκοπικοί μέσα στα άσπρα συνολάκια τους, με φωνητικά που τους έβγαιναν τελείως bee gees. Vous êtes sexy aussi!
Πόσοι να ήταν άραγε αυτοί που είδαν και τους 3 προχτές; Ελάχιστοι, όλοι για τους James είχαν έρθει. Ποιος πρόλαβε και τους Matisse; - Τους ποιους;;
Ο χώρος ήταν πολύ ωραίος, να που ο Καλατράβα επιτέλους εντάχθηκε στον ιστό της πόλης χωρίς να δίνει την εντύπωση κουφαριού ψόφιου μαμούθ.
Και τι πολύς κόσμος, σαν να έχει 45 βαθμούς και να έχουν καταφύγει όλοι στην παραλία.
Παραληρώ, αλλά δε με νοιάζει, αύριο είναι επιτέλους Παρασκευή...



sexy boy - air (live from coachella)

4 σχόλια:

Princess είπε...

Καλά δε σε κοροϊδεύω για τα χασμουρητά. Μπορώ να σε κοροϊδεύω τουλάχιστον που έφυγες πριν να τελειώσει η συναυλία... (για να προλάβεις τιιιιιιιιι;) Χα χα χα! Γεράσαμε φιλενάδα.... ή αλλιώς ΔΗΜΟΣΙΟ for ever!!

blu note είπε...

Ναι, καλά, εγώ έλιωσα από το μεσημεριανό λιοπύρι να σας κρατάω καλές θέσεις, μπύρες, νερά, ή ό,τι άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Τέλειοι οι Air με τον γλυκό ήχο τους - κάποιος έγραψε κάποτε για το Talisman ότι όταν το ακούς νιώθεις κάποιον να σου γαργαλάει τη βάση του λαιμού!- φοβεροί και οι James με τις χαρούμενες μουσικές τους! Μόνο η από-διοργάνωση μας τα χαλάσε! Μια απο τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει.....!

blu note είπε...

Γεια και χαρά σου Leggw μου!
Καλές διακοπές να έχουμε!